Over Kaapverdië

Kaapverdië


Kaapverdië is een vakantiebestemming voor echte levensgenieters. Je komt er heerlijk tot rust en je kunt er genieten van de gezellige en gastvrije sfeer; een unieke mix van Afrikaanse, Portugese en Braziliaanse invloeden.


Op de eilanden is van alles te zien, doen en beleven. Vooral in en op het water. Combineer je strandvakantie met leuke uitstapjes en activiteiten. Met een prachtige onderwaterwereld met kleurrijke koralen en bijzondere (beschermde) diersoorten is de archipel een must-see voor snorkelaars en duikers.


Van juni tot half oktober komen zeeschildpadden op verschillende plekken aan land om eieren te leggen. Kom je tijdens het duiken, snorkelen of zwemmen een zeeschildpad tegen? Geniet dan op gepaste afstand van deze bijzondere beschermde zeedieren.


Voor (kite)surfers zijn de omstandigheden ook het hele jaar door ideaal, maar vooral van november tot juni is er een warme zeebries. Stap ook eens op de boot vanaf Sal naar Olho Azul. Een fantastisch mooi koraalrif waar je vaak haaien kunt spotten.


En wat denk je ervan om in het ondiepe zeewater van Shark Bay op Sal tussen de haaien te lopen, of het woestijnachtige landschap per jeep te ontdekken of te smullen van de Kaapverdische keuken?


Een fantastische vakantie is gegarandeerd op de unieke eilanden van Kaapverdië.

Your next holiday home is just around the corner